Huidverjonging - LED Lichttherapie:
duurzame huidverjonging zonder chirurgieWat is LED lichttherapie?


Led lichttherapie is een nieuwe technologie voor huidverbetering, gebaseerd op zuiver rood LED licht. Het systeem werd ontwikkeld na jarenlang intensief medisch onderzoek.

Voor wie is LED lichttherapie?


Huidverjonging- huidverbetering is voor diegenen die inspuitingen en/of plastische chirurgie willen uitstellen of het resultaat van een ingreep nog willen verbeteren. Acnébehandeling met LED-lichttherapie zorgt ervoor dat behandelingen met agressieve produkten niet hoeven. En dat zware antibiotica (zoals bv. Roacutane) niet langer moet.

Hoe werkt LED lichttherapie?

Het energetisch licht gaat tot 5mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaan (fotomodulatie). De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken. Na enkee behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huiverjonging waarneembaar.

De behandeling.

De behandeling duurt ongeveer 35 minuten, waarbij het licht gedurende 20 minuten op de huid wordt geplaatst. Uw therapeut zal u adviseren omtrent de combinatiemogelijkheden en het aantal behandelingen die voor u geschikt zijn. Meestal bestaat een kuur uit 9 behandelingen, gespreid over 3 à 4 weken.

Het resultaat.

•Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen
•De vochtbalans verbetert
•Couperose en pigmentvlekken verzachten
•De porien verkleinen
•De huid wordt gladder en een geirriteerde huidwordt weer gezond
•De spankracht en de elasticiteit van de huidstructuur verbetert, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid tot gevolg.

Is het veilig?

De wetenschappelijke ontwikkelde lichtbron bevat geen schadelijke UVA- of UVB- licht. De lichtbron van Omnilux wordt reeds meer dan 15 jaar gebruikt in de dermatologie en onocologie voor de behandeling van tal van huidproblemen. Inmiddels werd ht systeem verder ontwikkeld voor huidverjonging.

Onmiddellijk zichtbaar resultaat?

De meeste mensen ondervinden een onmiddellijk effect vanaf de eerste sessies, namelijk een egaler en zachter huidbeeld, de huid straalt meer en voelt strakker aan.

Hoelang zijn de resultaten houdbaar?

Dit zal varieren, afhankelijk van het huidtype en de levensstijl van de persoon en of de therapie gecombineerd werd met andere behandelingen. Om het effect vast te houden en te optimaliseren, kan men best een onderhoudsbeurt nemen +/- om de 4 weken na het volgen van de kuur.

 
De combinatie met lichttherapie (LED) is aangewezen voor huidverjonging en huidverbetering (pigmentvlekken, acné, couperose).

Uw schoonheidsspecialiste bespreekt de mogelijkheden na een grondige huiddiagnose. U hoeft uw sociaal leven niet te onderbreken. Bespreek uw zonnebescherming met uw therapeute.

 
 
COPYRIGHT © 2014 SCHOONHEIDSINSTITUUT SONIA - SCHANSSTRAAT 28 - KORTENAKEN - TEL: 011/58.95.74
SITE BY EASY GRAPHICS