Huidverjonging - Peeling


Wat is chemische peeling?


Chemische peeling van de huid is een techniek die ontwikkeld is om rimpels, onregelmatigheden en pigmentatieafwijkingen van de huid minder zichtbaar te maken. De huid is een dynamisch orgaan dat zichzelf continu vernieuwt door het afsterven van oude cellen aan de oppervlakte en de aangroei van nieuwe cellen vanuit de diepte. Een chemische peeling veroorzaakt een extreem versnelde vorm van huidvernieuwing. Er wordt een chemische oplossing op het gelaat aangebracht die een celvernieuwing tot stand brengt.

Er zijn verschillende soorten peelings:

Anti-Aging behandeling met REJUVENESSE GLYCOPEEL 7%
pH-waarde: 2,3 – 2,5


Deze formule vertegenwoordigt een nieuwe soort cosmetische peeling , niet alleen op gebied van resultaten maar ook met betrekking tot het gevoel op de huid.
De resultaten van de peeling hangen af van de conditie van de huid, de reactietijd en het aantal behandelingen, uiteraard.
Een kuur en thuisopvolging wordt dan ook aangeraden voor optimaal resultaat.
Gevoelige huiden zullen deze Glycopeel moeten opbouwen. We werken op stabiele huid. Andere huidtypes, waaronder de vette huid, zullen er frisser uit zien onmiddellijk na de peeling omdat deze de microstimulatie zeer sterk stimuleert; dit naast het peelend effect.
Reacties kunnen variëren , van geen speciaal gevoel tot een zachte prikkeling en een lichte roodheid. De huid op het voorhoofd is het meest gevoelige deel, alsook de hals , daar deze vaak dunner is. De combinatie van puur glycolzuur met een complex van natuurlijke fruitzuren maakt de verouderde cellen efficiënt los van de huid.

GLYCOPEEL voor:
huidveroudering – vale teint – pigmentproblemen – onstekingen - lijntjes - talgproblemen - ...

Yellow Peel of retinolpeeling

Deze peeling wordt gebruikt voor het verwijderen van pigmentvlekken, tegen huidveroudering  en is sterker dan de glycolpeeling.  De huid zal zeker 3 dagen gevoeliger zijn en afschilferen!

• gepigmenteerde acne-littekens
• ouderdomsvlekken: meestal oppervlakkige pigmentvlekjes ten gevolge van zonbeschadiging
• melasma / zwangerschapsmasker

Het is zeker nodig de huid steeds te blijven beschermen tegen de zon. Ook is het gebruik van blekende creme in bepaalde gevallen noodzakelijk. Soms moeten we deze peeling herhalen voor een optimaal resultaat.

 
 
COPYRIGHT © 2014 SCHOONHEIDSINSTITUUT SONIA - SCHANSSTRAAT 28 - KORTENAKEN - TEL: 011/58.95.74
SITE BY EASY GRAPHICS