Permanent Make-up


Wat is permanent make-up?

Met een ultrafijn, steriel wegwerpnaaldje wordt in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentvloeistof gegraveerd. Zo kan de lipomtrek gecorrigeerd worden, de oogcontour benadrukt en kunnen de wenkbrauwen perfect bijgetekend worden. Het resultaat is een natuurlijk ogende opmaak die 2 tot 5 jaar meegaat!

Doel van permanent make-up

Door bepaalde punten in het gelaat op een perfecte manier to accentueren, wordt er een verbetering van uw natuurlijk uiterlijk bekomen. Er kan probleemloos make-up aangebracht worden over uw permanent make-up (bijvoorbeeld bij een avondmaquillage).

Voor eeuwig mooi

Het grote verschil met een tatoeage is dat permanent make-up niet écht definitief is: de pigmentstof gaat niet dieper dan de bovenste huidlaag en slijt er door het natuurlijke celvernieuwingsproces gewoon weer af. Maar intussen kan je er wel mee douchen, baden, ... kortom op elk moment van de dag zie je er onberispelijk uit!

TECHNIEK

Wenkbrauwen

Er wordt rekening gehouden met het natuurlijk huid- en haartype. De wenkbrauwen worden voorgetekend en de vorm wordt samen besproken. Het resultaat zijn natuurlijke wenkbrauwen, met een sprekend uiterlijk

Ogen

Er wordt rekening gehouden met de vorm, de oogopslag en met de natuurlijke smaak. Kan zowel op het onder- als bovenooglid aangebracht worden. Bovendien geeft het een natuurlijk effect.

Lipcontour

De vorm en de kleur wordt samen met u uitgezocht. Het kleurpigment kan de natuurlijke kleur van de lippen benadrukken. Het resultaat vertoont prachtig volmaakte lippen.

BEHANDELING

Eerst wordt er gevraagd naar enkele belangrijke medische gegevens, welke mogelijk invloed hebben op de behandeling. Aanbrengen van voorbehandelingscrème, welke een 15-tal minuten intrekt. Tijdens het inwerken van de crème, kiezen we samen de geschikte kleur en vorm en worden de nabehandelingsinstructies overlopen. Na het verwijderen van de crème kan de uiteindelijke pigmentatie beginnen... Na de behandeling wordt er een verzorgende crème aangebracht, die u nog een 5-tal dagen dient aan te brengen. Tevens wordt er een nieuwe afspraak gemaakt voor de (gratis) nabehandeling indien er punten moeten worden bijgewerkt 4 à 5 weken na de behandeling.

PRIJZEN Permanent Make-up:

 

 
Ook iets voor jou?

• Wilt u er in een mum van tijd verzorgd uitzien?

• Heeft u niet zo'n vaste hand voor het aanbrengen van make-up?

• Heeft u een allergie ontwikkeld voor cosmetica of draagt u een bril?

• Heeft u vroeger meegedaan aan de 'blote wenkbrauwmode' en zijn uw haartjes niet meer teruggegroeid?

• Wenst u uw lippen graag wat geaccentueerd of groter doen lijken?

• Wenst u graag een lijntje boven de ogen als u uit het water komt bij het baden?

• Wilt u er `s ochtends stralend uitzien als u wakker wordt?

 
 
COPYRIGHT © 2014 SCHOONHEIDSINSTITUUT SONIA - SCHANSSTRAAT 28 - KORTENAKEN - TEL: 011/58.95.74
SITE BY EASY GRAPHICS